Se video fra Farvegladernes jubilæumsudstilling her

 

 

 

 

Farvegladernes værksted

 

Ligger i Billedskolen på Musikskolen, Lyngevej 198, 3450 Allerød.

 

 

Når du som medlem af Farvegladerne melder dig som bruger af værkstedet, vil du blive introduceret til de regler der er, i forhold til at benytte værkstedet, hvilke hjælpemidler der forefindes, hvordan de må bruges, nøglekoden m.m. Du vil også få et brugerkort fra Farvegladerne, så du kan identificere dig over for Billedskolen (som også er brugere af værkstedet), samt Musikskolen.

 

Man medbringer selv materialer, såsom farver, pensler, lærred mv. Der er plads til at du kan opbevare din egen malerkasse med dine ting. Eventuelle ufærdige malerier kan også opbevares i Farvegladernes depot på stedet.

 

Du kan låne staffelier, malerpaletter, pensler og ”vandglas” som er på stedet. De skal rengøres efter brug og sættes tilbage på plads.

 

De bøger, blade m.v. der forefindes i lokalerne må kun benyttes på stedet, til inspiration m.v.

 

Der er et køkken, så der er mulighed for at lave kaffe/the.

Farvegladerne har en bog på stedet, hvor vi kan kommunikere indbyrdes og skal skrive navn og tidspunkt for brug af lokalet. Her ligger også en liste over medlemmer, der er introduceret til værkstedet.

 

Normalt kan værkstedet benyttes mandag, tirsdag og onsdag inden kl. 14.00 og efter kl. 17.00. Torsdag, fredag, lørdag og søndag hele dagen og aftenen.

 

Hvis du er medlem af Farvegladerne og interesseret i at bruge værkstedet, skal du henvende dig på Farvegladernes mailadresse.