Se video fra Farvegladernes jubilæumsudstilling her

 

 

 

Udstillinger og arrangementer

 

 

Kirkehavegård: 4 udstillinger årligt

á 9 udstillingsdage. Udstillingsdagene bliver mailet til medlemmerne, som så kan ønske. Der er plads til 3 på væggen

og 2 på gulvet hver gang.

Pladserne bliver tildelt efter retfærdighedsprincip, således at alle får mulighed for at udstille. Med det medlemstal vi har pt. bliver det ca. hvert andet/tredje år. Formand Jette Bøving fordeler pladserne.

Klik for at se oversigt over udstillinger og aktiviteter.

 

Dansk revision: Et revisionsfirma hvor mange kommer til møder. Udstillingsperiode: 1 måned. Der er plads til ca. 40 malerier (store, mellem og små). Der kan evt. være 2-3 udstillere pr. gang.

Jette Bøving er kontaktperson.

 

Allerød Park: Et selskabslokale/fællesrum i en boligforening. Udstillingsperiode: 2 måneder. Der er plads til ca. 16 mellemstore malerier. Jette Bøving fordeler pladserne efterhånden som medlemmer tilmelder sig.

Teglporten: Et plejehjem, hvor der udstilles i spisestuen og evt. på gangen. Udstillingsperiode: 2 måneder. Der er plads til 15-20 malerier i spisestuen og ca. 10 på gangen. Der kan evt. være 2 udstillere pr. gang. Jette Bøving fordeler pladserne efterhånden som medlemmer tilmelder sig.

 

Uvelse Sognegaard, Kirkestræde 38, Uvelse, Slangerup:

Henvendelse til Uvelse Menighedsråd, Mai Franck

 

Allerød bibliotek: Her kan udstilles malerier, gerne store, da rummet er temmelig højloftet. Henvendelse til Anne Thunbo, anth@alleroed.dk

 

Lillerødhallerne: Mødelokale og foyer. I mødelokalet er der plads til 15 - 20 malerier, i foyeen 2 - 3 malerier. Udstillingsperiode 2 måneder. Pia Lykke fordeler pladserne, efterhånden som medlemmerne tilmelder sig.

 

Lægerne på Tingvej 4: Venteværelse og gangareal. Der er plads til ca. 20 malerier. Udstillingsperiode 2 måneder. Charlotte Rask fordeler pladserne, efterhånden som medlemmerne tilmelder sig.

 

Allerød Bio: Udstillingsperiode er 1 måned, både på væg og i glasskab. Der er plads til 4-6 malerier og 3 hylder til emner. 2 udstillere pr. gang.

Annelise Berg er kontaktperson.

 

Centerhallen

Klik her for at se oversigt over udstillinger og aktiviteter.

 

Fællesudstilling, marts 2013

- Se video her

 

Jubilæumsudstilling, januar 2011

- Se video her