Ny udstilling på Kirkehavegaard med fernisering lø. d. 22/9

kl. 14 - 17

Hent invitationen her

 

___________________

 

Se video fra Farvegladernes jubilæumsudstilling her

 

 

 

Udstillinger og arrangementer

 

 

Kirkehavegård: 4 udstillinger årligt

á 9 udstillingsdage. Udstillingsdagene bliver mailet til medlemmerne, som så kan ønske. Der er plads til 3 på væggen

og 2 på gulvet hver gang.

Pladserne bliver tildelt efter retfærdighedsprincip, således at alle får mulighed for at udstille. Med det medlemstal vi har pt. bliver det ca. hvert andet/tredje år. Formand Jette Bøving fordeler pladserne.

Klik for at se oversigt over udstillinger og aktiviteter.

 

Heimdal, Amalievej 6 - 8, 1875 Frederiksberg: NYHED

Kontaktperson til stedet er Anne Rechenbach, mail: rechenbach@mail.dk

(ingen direkte henvendelse til hospitalet)

Heimdal er en stor smukt beliggende villa med et privat daghospital for psykisk skrøbelige børn og unge. Der kommer dagligt mange mennesker. Der er plads til ca. 25 malerier i forskellige str., - også store. Der er hvide vægge med relevant ophængningsgrej.

Udstillingsperiode: 2 måneder.

 

Dansk revision: Et revisionsfirma hvor mange kommer til møder. Udstillingsperiode: 1 måned. Der er plads til ca. 40 malerier (store, mellem og små). Der kan evt. være 2-3 udstillere pr. gang.

Jette Bøving er kontaktperson.

 

Allerød Park: Et selskabslokale/fællesrum i en boligforening. Udstillingsperiode: 2 måneder. Der er plads til ca. 16 mellemstore malerier. Jette Bøving fordeler pladserne efterhånden som medlemmer tilmelder sig.

Teglporten: Et plejehjem, hvor der udstilles i spisestuen og evt. på gangen. Udstillingsperiode: 2 måneder. Der er plads til 15-20 malerier i spisestuen og ca. 10 på gangen. Der kan evt. være 2 udstillere pr. gang. Jette Bøving fordeler pladserne efterhånden som medlemmer tilmelder sig.

 

Uvelse Sognegaard, Kirkestræde 38, Uvelse, Slangerup:

Henvendelse til Uvelse Menighedsråd, Mai Franck

 

Allerød bibliotek: Her kan udstilles malerier, gerne store, da rummet er temmelig højloftet. Henvendelse til Anne Thunbo, anth@alleroed.dk

 

Lillerødhallerne: Mødelokale og foyer. I mødelokalet er der plads til 15 - 20 malerier, i foyeen 2 - 3 malerier. Udstillingsperiode 2 måneder. Pia Lykke fordeler pladserne, efterhånden som medlemmerne tilmelder sig.

 

Lægerne på Tingvej 4: Venteværelse og gangareal. Der er plads til ca. 20 malerier. Udstillingsperiode 2 måneder. Charlotte Rask fordeler pladserne, efterhånden som medlemmerne tilmelder sig.

 

Allerød Bio: Udstillingsperiode er 1 måned, både på væg og i glasskab. Der er plads til 4-6 malerier og 3 hylder til emner. 2 udstillere pr. gang.

Annelise Berg er kontaktperson.

 

Centerhallen

Klik her for at se oversigt over udstillinger og aktiviteter.

 

Fællesudstilling, marts 2013

- Se video her

 

Jubilæumsudstilling, januar 2011

- Se video her